Hilvan Belediyesi Buğday Pazarı Projesi

Başkan BAYIK'a ait olan Hilvan Belediyesi Buğday pazarı projesi tamamlanarak Hilvan ilçesine Modern Nitelikte bir buğday pazarı kazandırılmıştır.

Tamamı 18.500 metrekare olmak üzere 3.500 metrekare alan üzerinde inşaatı yapılan 26 işyeri ve idari binasına sahip buğday pazarının önümüzdeki günlerde açılışının yapılması bekleniyor.

Hilvan ekonomisine büyük ölçüde katkı sağlayacağını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvanlı çiftçilerin ürünlerini satmak için başka bir yere gitmelerine gerek kalmadığını söyledi.

Bayık; "Hilvan halkına verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce ürünlerini Şanlıurfa ve Siverek'e götürmek zorunda kalan çiftçilerimizin artık bir yere gitmesine gerek kalmadı. Hilvanlı çiftçi kendi ürününü kendi pazarında pazarlayabilecek" dedi.

Yapımı tamamlanan buğday pazarını Hilvan'ın ekonomisine güç katacağını ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık , Buğday pazarının Hilvan'a hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.