Hilvan’da Can Dostlar Unutulmadı

Sosyal Medyada Paylaş

| Haberler

Hilvan’da  tam kapanma sürecinin başlamasıyla birlikte yiyecek sıkıntısı yaşayan hayvanlar unutulmadı.

Hilvan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye istinaden Korona Virüse karşı başlatılan tam kapanma sürecinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besleyip ilçenin farklı noktalarına su ve mama bıraktı.

Bu zor günlerde can dostlarımızı unutmamamız gerektiğini belirten Hilvan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yazılı bir açıklamada bulunarak; ‘Yerdekilere merhamet edin ki göktekilerde size merhamet etsin. Hz. Muhammed (S.A.V) Hadis-i Şerifi ile tam kapanma sürecinde sokakların boş kalmasıyla birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sokak canlılarına Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ile birlikte mama ve su vererek açlıklarını giderdik. İlçemize renk katan sokak canlılarının aç kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalmamaları için her gün belirli saatlerde belirlenmiş noktalara su ve mama takviyesi yaparak can dostlarımızın beslenme ihtiyacını gidereceğiz. Çalışmalarımız tam kapanma süreci bittikten sonrada devam edecek’ açıklamasında bulundu.

Sosyal Medyada Paylaş

HİLVAN BELEDİYESİ