Başkan Bayık’tan Bayram Mesajı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ramazan Bayramı’nı kutladı. Mesajında birlik ve beraberliğin önemine değinen Bayık şöyle konuştu; Değerli hemşerilerim, mübarek bir ramazanı daha geride bıraktık.  Bizleri, birlik ve beraberlik içinde sağlıkla yeni bir bayrama kavuşturan Allah’a şükürler olsun. Bütün dünyada olduğu gibi; Ülkemiz de dar bir boğazdan geçiyor ve daha da yıpratılmak isteniyor. Kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız sürece, ne şahıslar ne de devletler asla bu amacına ulaşamayacaktır. İnşallah bu bayram, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecek ve maneviyatını yaşamaya vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, gönüllerdeki kırgınlık ve küslüklerin bitmesine vesile olması temennisiyle Ramazan Bayramı’nızı kutlar; sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlar dilerim. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Sevgiyle kalın, Allah’a emanet olun’ dedi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa