Zabıta Ekipleri Hilvan’da denetimleri artırdı

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hilvan'da faaliyet gösteren market, lokanta ve restoranlarda denetimlerde bulundu.

Hilvan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne bağlı gıda mühendisleri ile birlikte ilçede faaliyet gösteren işletmelere yönelik son kullanma tarihi geçmiş ürünler, fiyat, hijyen ve sağlık denetimi yapan Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kurallara uymayan işletmelere uyarılarda bulundu.

Ülke genelinde başlatılan denetim seferberliği kapsamında yapılan denetimler ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; ‘Vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya ulaşması için gıda satışı ve tüketimi yapılan işletmelerde denetimlerde bulunduk. Market, lokanta, restoranlar ve kasap gibi  tüketim alanlarında yaptığımız denetimlerde sağlık, hijyen ve tüketim tarihi geçmiş ürünlerin satışının yapılıp yapılmadığına dikkat edildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne bağlı gıda mühendisleri ile birlikte yaptığımız denetimlerde halkımızın sağlığı açısından önem arz eden olumsuz bir durumla karşılaşmamak bizi mutlu etti. Tüketici sağlığının korunması için yaptığımız denetimler, ilçe merkezinde programlı bir şekilde devam edecek.’ İfadelerine yer verdi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa