Başkan Bayık’tan Üniversite Öğrencilerine Konaklama Desteği

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yurt ve barınma yeri bulamayan üniversite öğrencilerine konaklama desteği sağladı.

Türkiye’nin farklı illerinden üniversite eğitimi için Hilvan İlçesi’ne gelip yurt ve barınma sorunu yaşayan öğrencilere belediyeye ait misafirhanenin kapılarını açtı.

Öğrencilerin konaklama ihtiyacını sosyal medya hesaplarından duyuran Bayık;

‘Bugüne kadar nasıl destek olduysak bundan sonra da olamaya devam edeceğiz. Üniversite eğitimi için Hilvan’da bulunup yurt ve barınma sorunu yaşayan  öğrenci kardeşlerimize belediyemizin misafirhanesinde yer vermeye hazırız’ diyerek konaklama ihtiyacını karşılamak için belediyeye ait misafirhanenin kapılarını açtığını belirtti.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa