Hilvan Belediyesi parklara spor alanları kurdu

Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla Selahaddin-i Eyyubi Parkına fitness aletleri yerleştirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler her yaşta bireyin spor yaparak daha sağlıklı ve dinamik kalabilmesi için parkların belirlenen alanlarına kondisyon aletleri monte ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşların spor yaparak sağlıklı ve zinde kalmalarını hedefleyen Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü devam eden çalışmalar hakkında yaptığı yazılı açıklamada; Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda ilçe merkezindeki parklarımızda yaz tatili ve güzel havanın etkisiyle zaman geçirmek isteyen çocuklar için yapımını tamamladığımız çocuk oyun gruplarından sonra büyükler ve küçükler için fitness aletleri yerleştirdik.  Selahaddin-i Eyyubi Parkımızda montajını tamamladığımız fitness aletleri ile vatandaşlarımız her mevsim spor yaparak daha esnek, daha zinde ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilecek. Daha yaşanılabilir bir Hilvan ve daha sağlıklı bir gelecek için çalışmalarımız devam edecek.’ sözlerine yer verdi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa