Zabıta ekipleri Hilvan’da fırınları denetledi

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler hijyen ve gramaj denetimlerinde bulundu.

İlçe merkezinde faaliyet gösteren ekmek ve unlu mamul işletmelerine yönelik düzenlenen denetimlerde ekmek gramajları, fiyat tarifesi, havalandırma sistemi, hijyen kuralları ve işyeri açma ruhsatları kontrol edildi.

Yapılan denetimler ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; ‘Vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve işletme çalışanlarının hijyen kurallarına uymaları yönünde denetimlerde bulunup uyarılarda bulunduk. Fırın ve unlu mamul işletmeleri başta olmak üzere ilçe merkezinde yaptığımız kapsamlı denetimlerde un çuvallarının saklandığı ambarlar, hijyen, havalandırma sistemi, işyeri açma ruhsatı, gramaj ve fiyat tarifesi kontrollerinde olumsuz bir durumla karşılaşmamak bizleri sevindirdi. Halkımıza her zaman daha güzel daha sağlıklı bir hizmetin sunulması için denetimlerimiz programlı bir şekilde devam edecek.’ açıklamasında bulundu.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa