Başkan Bayık 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Bayık yayınladığı mesajında; ‘Basın mensupları doğru, ilkeli ve tarafsız haber anlayışı ile halkın bilgilendirilmesi ve aydınlanması noktasında önemli bir görevi icra etmektedir. Kişi hak ve hürriyetlerine saygılı bir şekilde görevini yerine getiren ve özellikle Korona Virüs döneminde halkın gelişmelerden haberdar olması için salgınla mücadeleye destek olarak büyük bir sorumluluk görevi üstlenmişlerdir.  Bu vesileyle yerel, ulusal ve uluslararası alanda mesai gözetmeksizin özverili bir şekilde görevini yerine getirerek kamuoyunun bilgi almasını sağlayan tüm basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı” kutlar, başarılar dilerim.’ İfadelerine yer verdi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa