Hilvan Belediye Başkanı Bayık’tan Kurban Bayramı Mesajı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajında birlik ve beraberliğe değinen Bayık, birbirimize en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz diyerek şunları kaydetti;

‘Yeni bir bayrama kavuşturan Allah’a hamd olsun. İnşallah birlik ve beraberlik içinde yaşayacağımız nice bayramlarımız olur. İslam Alemi olarak birbirimize en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte, Kurban Bayramı’nın tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da belediye olarak sorumluluklarımızın bilincinde olup, değerli hemşerilerimizin rahat bir bayram geçirmesini sağlamak için ilgili birimlerimiz görevlerinin başında olacaklardır. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramı’nın tebrik eder, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin de gözlerinden öpüyorum’ dedi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa