Hilvan’da yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Hilvan’da yol konforunu arttırmak ve vatandaşların daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için başlatılan yol iyileştirme çalışmaları ilçenin birçok farklı noktasında devam ediyor.

Ulaşımı geliştirme çalışmaları kapsamında Hilvan’ın birçok mahallesinde mevsim şartlarından dolayı hasar gördüğü tespit edilen yollar ile doğalgaz şebeke hattı döşeme çalışmalarının olduğu mahallelerde yol bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını tamamlayan Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ulaşım sorunu yaşayan mahallelerde yeni yol açma ve stabilize yol yapım çalışması başlattı.

Başkan Bayık yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yazılı bir açıklamada bulunarak; ‘İlçemizin ulaşım konforunu arttırmak ve vatandaşlarımızın ulaşım mağduriyeti yaşamaması için Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Karacurun Mahallesi, Yeni Mahalle ve Bağlar Mahallesinde başlatılan yol iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve ilçemizin yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarmak için bütün imkânlarımızla halkımızın hizmetindeyiz.’ İfadelerine yer verdi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa