Başkan Bayık; Cennet Annelerin ayakları altındadır

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Anneler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Toplumun temel yapı taşı annelerin ailenin temelini oluşturduğunu ifade eden Bayık; Anneler karşılıksız sevgi, hoşgörü, merhamet ve fedakârlığın sembolü olmakla birlikte millet olma bilincinin oluşmasında, kültürel değerlerin korunmasında ve geleneklerin sürdürülmesinde büyük sorumluluk almışlardır. Bizleri dünyaya getiren ve edindikleri tecrübelerle hayata hazırlayan annelerimiz ekonomik ve toplumsal gelişmelerde önemli rol almışlardır. Hayatımızın birçok alanında yetişmemizi sağlayan ve zor anlarda bile bizleri yalnız bırakmayan annelerimizin hakkını sadece bir gün değil ömür boyu unutmamamız gerekiyor. Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in ‘Cennet Annelerin ayakları altındadır’ sözünde anne hakkına ne kadar önem verildiği en güzel şekilde anlatılmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere cennet kokulu tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum’ açıklamasında bulundu.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa