Hilvan’da yol iyileştirme çalışmaları

Hilvan Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Ulaşımı geliştirme çalışmaları kapsamında çalışmalarını programlı bir şekilde sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yeni Mahalle, Bağlar mahallesi ve Bahçelievler mahallesinde ulaşımın sağlanamadığı noktalarda yeni yol açma, yol genişletme, stabilize yol çalışmaları tamamlandıktan sonra mevsim şartlarından dolayı hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Fen İşleri Müdürlüğü ‘Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda  ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde aralıksız bir şekilde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz. Program dahilinde sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında Yeni mahalle, Bağlar mahallesi, Bahçelievler mahallesi ve kırsal Aslanlı mahallesine bağlı Dalca mezrasında ulaşım konforunu sağlamak  ve vatandaşları çamur derdinden kurtarmak için yeni yol açma, yol genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ihtiyaç duyulan bütün noktalarda çalışmalarımız devam edecek’ ifadelerine yer verdi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa