Başkan Bayık çirkin saldırıyı kınadı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Hilvan’da edinilen bir ihbar üzerine olay yerine giden Hilvan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli  polis memurlarına yapılan saldırıyı kınadı.

Başkan Bayık polis memurlarına yapılan saldırı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada ‘İlçemizde 01.02.2021 tarihi 22.00 saatlerinde edinilen bir ihbar üzerine olay yerine giden İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevli Sivil Polis Memuru Muhittin Karakuş ve Polis Memuru Onur Dursun'a pompalı tüfekle açılan ateş sonucu her iki polis memurumuz yaralanmıştır. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen polis memurlarımızın sağlık durumları çok şükür iyi. Halkımızın güvenliği için mesai gözetmeksizin nöbet tutan güvenlik güçlerimize yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor, yaralı polis memurlarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

HİLVAN BELEDİYESİ

Bağlar Mahallesi, İzollu Bozan Bey Caddesi No:20, 63900 Hilvan/Şanlıurfa