Hilvan'da Çamurlu Sokak Kalmayacak

Hilvan belediyesi tarafından başlatılan üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yıllardan beri süre gelen alt ve üst yapı sorunlarının çözümü için hayata geçirdiği projelerle gündeme gelen Hilvan Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.

Kanalizasyon ve içme suyu gibi altyapı çalışmalarının bittiği bölgelerde üst yapı çalışmalarını devam ettiren Hilvan Belediyesi, ilçe geneline döşediği kilitli parke taşlarıyla ilçenin çamurdan arındırıyor.

Büyük nüfus yoğunluğuna sahip Bağlar Mahallesinde devam eden kilitli parke taşlarının döşenmesiyle ilgili açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu:

"2009 yılından bu yana başlattığımız ve temelinde güzel bir Hilvan' amaçladığımız çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Daha öce kış aylarında çamurla boğuşan vatandaşlarımızın sorununu çözmek için belediye olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Altyapısı biten bölgelerimizdeki ulaşımı kolaylaştırmak ve çamurdan arındırmak için kilitli parke taşı döşüyoruz. Hilvan'ın tamamına toplam 680 bin metrekare kilitli parke taşı döşeyeceğiz" dedi.

Hilvan'da çamurlu sokak bırakmayacaklarını ifade eden Bayık " Yürüttüğümüz çalışmaların büyük bir oranı bitti. Bahçelievler, Yeni Mahallesinde biten çalışmalarımız Karacurun ve Bağlar Mahallesinde devam ediyor. İnşallah kısa bir zaman sonra çalışmaların tamamı bitecek. Hilvan'a hayırlı uğurlu olsun "dedi.

Çamur nedeniyle vatandaşın zor şartlar altında yaşadığı Bağlar mahallesinde yapılan çalışmalar mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Vatandaşlar yapılan hizmetten ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.