Katı Atık Tesisine Hilvan Belediyesi'de Dahil Olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından açılışı yapılan Katı Atık Tesisine Hilvan Belediyesi'de dahil olacak.

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından açılışı yapılan Katı Atık Tesisine Hilvan Belediyesi de dâhil olacak.

Şanlıurfa Belediyeler Birliği Tarafından Akçakale yolu üzerinde yapılan Katı Atık ve Sterilizasyon Tesisinin açılışında konuşan Bakan Faruk Çelik " Bu tesisin oluşması çevre kirliğini büyük ölçüde azaltacaktır. Katı atıklar sınıflandırılıp sterilize edilecek ve çevre sağlığında önemli adımlar atılacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Şanlıurfa Belediyeler Birliği tarafından inşa edilen Katı Atık ve Sterilizasyon Tesisini gezip bilgi alan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık " En kısa zamanda ilçemizin çöplerini bu tesise günlük olarak yönlendireceğiz. Bu şekilde ilçemizde daha temiz alanlar oluşacaktır" dedi.