Hilvan Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi Hazırlıkları

Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan toplu iş sözleşmesi için Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak işçilerle bir araya gelerek toplantı yaptı.

Hilvan belediyesi sosyal ve kültür tesisleri konferansa salonunda düzenlenen toplantıya belediyede kadrolu ve geçici işçilerle taşeron firma aracılığı ile belediye bünyesinde çalışan işçiler katıldı.

İşçi haklarının korunması ve yeni dönem işçi ücretlerinin belirlenmesi için bir araya geldiklerini ifade eden Belediye İş sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak:

" Önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplu iş sözleşmesi öncesinde belediye başkanı ve işçilerimizle bir araya gelerek nasıl bir yol izleyeceğimizin istişaresini  yaptık. Önümüzdeki günlerde de inşallah toplu iş sözleşmesini gerçekleştireceğiz" dedi.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık:

" Yakın bir zamanda işçilerimizin yararına olacak olan bir toplu sözleşmesi gerçekleştireceğiz. Hilvan belediyesi olarak gösterilen başarıda işçi kardeşlerimizin büyük emeği var. Başarılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Hilvan'ın her şeyin en güzeline layıktır" dedi.