Hilvan'da Toplu Nikah Töreni

Hilvan'da, 7 çift düzenlenen toplu nikah töreniyle dünya evine girdi.

Hilvan Belediyesi ile kardeş belediye olan İstanbul Bağcılar Belediyesi işbirliğinde 7 çift evlenerek dünya evine girdi. Törene Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın kıydığı nikah töreninde şahitlik yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Ak parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez genç çiftlere en az 3 çocuk yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Toplu nikah töreninde konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, " Bugün mutlu beraberliklerin yaşanacağı ve geleneksel hale getirdiğimiz yüklü masraftan dolayı evlenemeyen gençlerimize beyaz eşya yardımında bulunarak evlenebilmelerine vesile olduk. Allah bu birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın" dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise, "Evlenecek 7 çiftimize büyük katkıda bulunup, yuva kurmalarına vesile olan kardeş belediye başkanımız Sayın Lokman

Çağırıcı ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Nikahı kıyılan 7 çifte çeyrek altın, buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrikli fırın ile halı hediye edildi.

Yapılan nikah törenlerinin ardından belediye başkanları ve katılımcı misafirler yağmur altında davul zurna eşliğinde halay çektiler.