Bayık, Ustalık Dönemi İçin Yeniden Aday

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimler için AK Partiden yeniden aday adayı oldu.

Şanlıurfa AK Parti il binasında yapılan aday adaylık başvurusunda bir açıklama yapan Bayık " 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde halka hizmet için belediye başkanlığına talip olduk. Halkımız bizi bu göreve layık görerek bizleri destekledi" dedi.

Sıra Ustalık Döneminde

Geçtiğimiz 4,5 yıl için bir değerlendirmede bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık " bu bizim çıraklık dönemimizdi. Hedeflerimizi verdiğimiz sözlerle sınırlamayıp belirlediğimizin çok üzerine çıktık. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde yine adayım. Halkımız bizi desteklerse inşallah ustalık dönemi olarak Hilvan'a daha büyük hizmetler yapacağız. Bu hizmet yarışında bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ben her zaman partimin neferi olarak emrindeyim. Partim bize ne görev verirse bu görevi yapmaya hazırız" dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın başvurusunu kabul eden Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez " Başkanımızla birlikte bir dönem beraber çalıştık Hilvan'a büyük katkı ve hizmetleri oldu. Yapmış olduğu güzel hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sürecin kendisine ve Hilvan Halkına hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.