Hilvan Belediyesinden Anlamlı Hibe

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Siverek'in Gürakar Belde Belediyesine cenaze aracını hibe etti.

Cenaze nakil aracını Gürakar Beldesi Belediye Başkanı Recep Küçükçay teslim aldı.

Aldığı yeni araçla cenaze nakil aracını iki çıkaran Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık " İlçemiz nüfus oranı olarak her gün büyümekte. Buna paralel olarak da ihtiyaçlarımız her geçen gün artmaktadır. Biz de belediye olarak daha iyi bir hizmet verebilmek için ihtiyaç kalemlerimizi temiz ediyoruz. Yeni aldığımız çift kabinli cenaze nakil aracıyla birlikte araç sayımızı ikiye çıkardık. Yeni aldığımız cenaze nakil aracı klimalı ve ihtiyaca cevap verebilecek kapasitededir. Bir önceki cenaze aracımızı da kardeş belediyemiz Gürakar Belde Belediyesine hibe ediyoruz" dedi.

Belediyecilik Sınır Tanımayan Bir Hizmet Kurumudur

Belediyeciliğin sınır tanımayan bir kurum olduğunu ifade eden Bayık " Belediyecilik sınır tanımayan bir kurumdur. Belediyecilikteki temel amaç insanlara en iyi şekilde hizmet edebilmektir. Başka bir belediyenin ve orada yaşayan insanımızın ihtiyacını karşılayabilmek onların yardımına koşmak da bizim için bir vazifedir. Bu vesileyle Gürakar Beldesinde ve çevre köylerinde yaşayan hemşerilerimize yardım eli uzatmak bizleri memnun eder. Elimizden gelebilecek her türlü yardımı yapmaya hazırız. Gürakarlı kardeşlerime hayırlı ve uğurlu olsun. " dedi.

Cenaze nakil aracını Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'tan teslim alan Gürakar Belde Belediyesi Başkanı Recep Küçükçay " Sayın Aslan Ali Bayık'ın bu duyarlı davranışından dolayı kendi adıma ve beldem adına çok teşekkür ederim" dedi.