Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Devam Ediyor

Hilvan Belediyesince ilçe genelinde döşenmesi planlanan 680.000 metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz Mart ayında başlayan ve Bahçelievler, Yeni Mahallenin ardından çalışmalar Karacurun ve bağlar Mahallesi ile ana arterlerde devam ediyor. Özellikle kış mevsimi şartlarında çamur deryası olan sokakların iyileştirilmesi konusunda gerekli çalışmaları başlattıklarını ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık " Kış mevsimi şartlarında yağışların olması sebebi ile sokaklarımız çamurdan geçilmeyecek durumdaydı. Adeta bir çamur deryası olan sokaklarımızı iyileştirmek ve vatandaşlarımızın rahat içinde yaşamalarını sağlamak için Hilvan'ın tamamını kapsayan ve toplam 680.000 metrekare kilitli parke taşı ile ilgili çalışmalarımıza 2013 yılının başlarında başladık.  Şimdiye kadar kanalizasyon ve içme suyu gibi gerekli altyapı çalışmalarının bittiği Yeni Mahalle ve Bahçelievler Mahallesinde kilitli parke taşı çalışmalarımız bitti. Şuan altyapı çalışmalarının büyük oranda bittiği Karacurun ve Bağlar Mahallelerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu yılın sonuna kadar döşenmeyen bir yer kalmayacak. Amacımız vatandaşlarımızı geçmişteki çamurdan arındırmak ve onlara güzel bir yaşam sunmaktır "dedi.