Hilvan'a Dost Eli

Hilvan kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesinin ortak girişimleri sonucu Dost Eli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı dağıtıldı.

75. Yıl Okulu bahçesine kurulan standındaki yardımlar Dost Eli yardım, Eğitim ve Kültür Derneği görevlileri, belediye personeli ve öğretmenler nezaretinde dağıtıldı. 300 öğrencinin yararlandırıldığını ifade eden Dost Eli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sakine Tütek, bu tür yardımlaşma organizasyonlarında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakamlık ve Belediyenin girişimleriyle Hilvan'daki muhtaç öğrencilerin yardımına koşan Dost Eli Yardımlaşma Derneğinin yardım paketi dağıtımında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şöyle konuştu:

"Dost Eli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği İstanbul'dan buralara kadar gelerek 300 öğrencimize yardım getirdiler. Dernek başkanı ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

Bayık daha sonra öğrencilere seslenerek " Geleceğimiz sizlersiniz, içinizde geleceğin belediye başkanları, mühendisleri, öğretmenleri sizler olacaksınız. Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun. Hepinize Başarılar diliyorum" dedi.