Bayık’tan Yeni Emniyet Müdürü Yüksek’e Ziyaret

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan'a yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Necati Yüksek'i makamında ziyaret etti.

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğünde Hilvan'a atanan Yüksek'i Ak parti ilçe başkanı Hanif Düzme ile beraber ziyaret eden Bayık Yüksek'e yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. İlçenin suç oranı olarak düşük seviyede olduğunu ve bunun sevindirici olduğunu ifade eden Bayık " İlçemizde suç oranlarının düşük olması hem yöneticiler hem de ilçe halkı için sevindirici bir tablodur. Bizler de ilçede huzur ve refahı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bu güzel tablo her zaman bu şekilde devam eder ve ilçemiz huzur ve refah içinde yaşar" dedi.

Hilvan'a gelmekten mutlu olduğunu belirten yeni Emniyet Müdürü Necati Yüksek " Amacımız her yerde olduğu gibi vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Bununla beraber birliktelik içinde huzuru ve refahı vatandaşımıza yaşatmaktır.İnşallah hep beraber bunu yaşayacağız" dedi.