Karacurun'a Park Yapılıyor

Hilvan Belediyesi dönem içerisinde yaptığı parklara bir yenisini daha ekleyerek ilçenin en eski yerleşim bölgesi olan Karacurun Mahallesine yeni bir park yapılacağı müjdesini verdi.

Karacurun Mahallesinde yapılacak olan park, 2012 yılında Hilvan Beleyesi ile kardeş belediye olan İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından yapılıyor. Yapılacak olan yeni parkın zemin çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Hilvan Belediye Başkan vekili fethi Acemoğlu " 2012 yılında İstanbul Belediyesi ile Hilvan Belediyesi kardeş belediye oldular. Doğu ve batı kültürünü tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla beraber belediyeler arasında kabul edilen kardeş belediyeciliği yaşatmak adına bağcılar Belediyesi Karacurun mahallemizde 3500 metrekare alan üzerinde bir park yapacak. Bu kardeşliğin yaşamasını ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Belediye meclis üyesi Hüseyin Bıdık, Karacurun mahalle muhtarı Fethi Yıldız ve belediye teknik personeliyle incelemelerde bulunan Acemoğlu, yapılacak yeni park alanını gezdikten sonra mahallede devam kilitli parke taşı çalışmalarını da inceleyerek, çalışmaların ara verilmeden devam ettiğini ve yapılan çalışmaların Hilvan için bir milat olduğunu belirtti.