İller Bankası Bölge Müdürü Çalışmaları İnceledi

Gaziantep İller Bankası Bölge Müdürü İsmail Aydın, Hilvan'a gelerek yapılan çalışmaları inceledi.

İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından yeni görev yerine atanan Gaziantep İller Bankası Bölge Müdürü İsmail Aydın , Hilvan'a gelerek belediye başkanı Aslan Ali Bayık ve çalışmaları üstlenen yüklenici firma temsilcileri ile birlikte devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Çeşitli mahallelerde devam eden kanalizasyon içme suyu şebekesi ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Aydın, Hilvan Bir şantiye gibi ifadesini kullandı.

Aydın" Başkanımız, kanalizasyon, içe suyu, yağmur drenajı ve kilitli parke taşı çalışmalarının hepsini bir anda başlatmış ve sürdürmektedir. Bu tür çalışmalar her yerde olduğu gibi Hilvan'da da vatandaşı biraz zora sokan çalışmalardır. Bu çalışmalar şimdilik zorluk çıkarsa da ileri de işlevleri daha iyi anlaşılacaktır. Bu nedenle halkımızdan özveri istiyoruz" dedi.

İller Bankası bölge müdürü ile birlikte çalışmaları inceleyen belediye başkanı Aslan Ali Bayık " Bölge müdürümüzle birlikte ilçemizde çalışmaları devam eden alanları gezdik. Çalışmaların ne aşamada olduklarını birlikte gördük. Bundan sonra da mevcut projelerin dışında daha güzel projelerimiz olacaktır. İnşallah sayın müdürümüzle beraber daha güzel çalışmalara imza atacağız".