Eğilmez Hilvan'da İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan belediyesinin çalışmalarını inceledi.

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Hilvan'a gelen Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, ziyaret ettiği Hilvan Belediyesinde çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Vekili Nusreddin Esen'den çalışmalar hakkında bilgi alan Eğilmez ve beraberindeki parti yöneticileri daha sonra Yeni mahallede devam eden yeraltı altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Özellikle içme suyu şebeke yenileme çalışmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Eğilmez " Bilindiği gibi ilçede yıllardan beri süregelen içme suyu sıkıntı önümüzdeki yaz dönemi itibarı ile sona eriyor. Bu çalışma binlerce kişinin yaşadığı bir ilçenin hayatını değiştiren bir çalışmadır. Hilvan Belediyesinin çalışma atakları göz dolduruyor. Bu çalışma azmiyle Hilvan'ımız eski çehresinden kurtulacak ve benzersiz bir güzelliğe kavuşacaktır" dedi.