ESEN "Çalışmalarımız Deva Ediyor"

Hilvan Belediye Başkan Vekili Nusreddin Esen, Hilvan'ın muhtelif yerlerinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Hilvan Belediyesi tarafından başlatılan içme suyu, kanalizasyon ve kilitli parke taşı çalışmalarını teknik personelle beraber yerinde inceleyen başkan vekili Esen " Başlattığımız ve Hilvan'a yarım asır hizmet verecek olan çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Özellikle içme suyu sorununu kökten çözüyoruz. Yaptığımız köklü çözüm ile 20 yıldan beri içme suyuna hasret olan Hilvan, önümüzdeki 50 yıl içerisinde su sıkıntısı yaşamayacak. Bununla beraber ihtiyaç duyulan yerlere kanalizasyon çalışmalarımız da devam etmektedir" dedi.

Bahçelievler mahallesinde başlanan ve devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını da yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkan Vekili Nusreddin Esen " Yazın susuzluğu kışın çamur deryası manzaraları artık sona eriyor. İlçe geneline 680 bin metrekare kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Mevcut çalışma Yeni mahallede de ona erdi. Bahçelievler mahallemizde ise yeni başlıyor. en geç 2 ay içerisinde Bahçelievler mahallemizde modern bir görünüme sahip olacak. Hilvan'ı güzel günler bekliyor." dedi.

Ak Parti ilçe başkanı Hanif Düzme, çalışmanın olduğu bölgelerde katıldığı incelemelerle ilgili olarak " Belediyenin yaptığı çalışmalar Hilvan'ın hayatını değiştirmiştir. İnşallah Daha güzel bir Hilvan için elimizden gelen gayreti göstereceğiz".