Harran Üniversitesi Senato Toplantısı Hilvan’da Yapıldı

Harran Üniversitesi Senatosu, Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu başkanlığında Hilvan'da toplanarak, Hilvan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin düzenlediği kermese katıldılar.

Kermes etkinliğine Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Hilvan Kaymakamı Uğur sezer, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan MYO müdürü Seyit Ahmet Oymak ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Hilvan Belediyesine ait çay bahçesinde düzenlenen kermese halkın da ilgisi yoğun oldu. Harran Üniversitesi Müzik bölümü öğrencilerinin seslendirmelerinin yanı sıra öğrenciler davul zurna eşliğinde halay çekti.

Etkinlikten sonra Hilvan Belediyesini ziyaret eden Mutlu, Hilvan'a yapılan yeni MYO binası için desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti.

Ardından Hilvan Kaymakamlığının toplantı salonunda olağan senato toplantısını gerçekleştirdikten sonra, senato üyeleri ile birlikte kardeş oul olarak seçtikleri Faik köyü ilkokul ve anaokullarını ziyaret etti.

Burada köylülerin yoğun ilgisiyle karşılanan üyeler, kardeş okul olarak seçtikleri okul öğrencilerine kırtasiye ve kıyafet yardımında bulundular.