Bayık’tan Teşekkür Plaketi

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksel Okulu Müdürü Seyit Ahmet Oymak'a başarıları çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Hilvan Meslek Yüksek Okulunun yeni yapılan yerleşke çalışmalarından dolayı okul müdürü Seyit Ahmet Oymak'a başarı ve teşekkür plaketi sunan Bayık"  Bilindiği üzere Hilvan'a yeni meslek yüksek okulu binasının yapım inşaatına başlandı.Şimdiye kadar sürdürülen çalışmalarda yer alan ve emek veren okul müdürümüz Sayın Seyit Ahmet Oymak büyük bir özveriyle çalışmıştır. Bu konuda kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Başarı plaketini Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın elinden alan Hilvan MYO müdürü Oymak " 1994 yılından beri Hilvan'da eğitim veren Hilvan Meslek Yüksek Okulunun binası bulunmamaktaydı. Okula yeni binanın yapımından yerleşkesine kadar büyük destek veren belediye başkanımıza duyarlılığından ve bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da desteklerini esirgemezler" dedi.