Hilvan'da Polis Halk Ele Ele Yürüdü

Polis teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü sebebiyle Hilvan'da "Polis Halk El Ele" yürüyüşü düzenlendi.

Hilvan Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen  "Polis Halk El Ele" yürüyüşüne, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti ilçe başkanı Hanif düzme, emniyet müdürü Ersin Elibol, Hilvan Güvenliğini Sağlama Derneği yöneticileri, vatandaşlar ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Diyarbakır yolunda bulunan Hilvan Lisesi önünde başlayan yürüyüş çarşı merkezinde devam etti. Halkla beraber yürüyen emniyet mensupları esnafa karanfil dağıttı. Yürüyüş daha sonra davullu zurnalı karşılama ile Hilvan polis merkezi amirliği önünde son buldu.

Hilvan polis merkezi amirliği bahçesinde halk ve polis birlikte halay çekerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Polis haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde konuşan Hilvan Emniyet Müdürü Ersin Elibol " Bugün olduğu gibi sevgili Hilvanlı hemşerilerimizi bizleri yalnız bırakmadı. Resmi çalışanların dışında, esnafımız köylümüz ve öğrenciler hep yanımızda olmaları bizleri hem sevindirdi hem de gururlandırdı. Bu birlik ve beraberliği önemsiyor ve halkımıza layık olmaya çalışıyoruzdedi.

Polis haftası münasebetiyle başarılı polis memurlar ödüllendirildi. Ayrıca ilk ve ortaokullar arasında düzenlenen şiir, resim , kompozisyon ve koşu yarışmasında dereceye giren öğrencilere ilçe kaymakamı Uğur Sezer ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tarafından ödülleri verildi.