Su Deposunun İnşaatına Başladık

Hilvan'da yenileme çalışmaları devam eden içme suyu şebekesi projesine bağlı olarak ilçe genelinin temel su ihtiyacını karşılayacak olan 3 bin tonluk su deposunun temel hazırlık çalışmalarına başlandı.

İlçeye 5 km mesafede bulunan ve rakım olarak en yüksek noktada bulunan Kaplan Tepesine yapılacak su deposunun ana temel öncesi yapılan hazırlıklarına Hilvan Belediyesi yetkilileri ve yüklenici firma temsilcileri katıldı.

Yaklaşık 1500 metrekare alan üzerine kurulacak olan ve 50 bin nüfusunun su ihtiyacını karşılayacak olan su deposunun hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi veren teknik sorumlular, deponun yapımının yaklaşık olarak 2 ay içerisinde biteceğini belirtti.

Hazırlık çalışmalarını yerinde izleyen çalışmalara start veren Hilvan Belediye Başkan Vekili Nusreddin ESEN " Hilvan Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz içme suyu projesi kapsamında ilçe genelinin su ihtiyacını karşılayacak olan 3 bin tonluk su deposunun gerekli kazı çalışmaları bitti. Kaplan tepesinde yapılan işçe suyu deposunun temel öncesi hazırlık betonunu döküyoruz. Hilvan halkına hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.