Kilitli Taş Döşemesine Başladık

Hilvan Belediyesi kilitli taş döşeme çalışmalarına başladı.

Belediye tarafından 400 bin metre karelik kilitli taş döşeme projesi hayata geçişiyle söz verilen ve hayal gibi görünen bir proje daha gerçekleşmiş oldu.

75. Yıl Caddesi güzergâhında başlayan kilitli taş projesinin şimdiye kadar birinci ve ikinci etap ihaleleri yapıldı.

Projenin tamamına 7 milyon TL ayrıldığını açıklayan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık " Hilvan şimdiye kadar görmemiş ve hayalini bile edilmemiş hizmetlerle tanışıyor. Biz Hilvanlılara hizmet sözü verdik ve bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Olması gerekeni yapıyoruz. Çünkü ilçemiz de ilçemizin güzel insanları da her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

Hedeflerinin 400 bin metrekare kilitli taş olduğunu açıklayan Bayık önümüzdeki süreç içerisinde geri kalan kilitli taş ihalesinin de yapılacağını söyledi. Bayık " Şimdiye kadar iki defa ihale yapıldı. Önümüzdeki günlerde iki ihalemiz var. Hedefimiz 400 bin metrekare kilitli taş döşemek ama bu rakam 500 bin ve üzerine de çıkabilir. Bugün başladığımız çalışmalara aralıksız devam edecek. Yılsonuna doğru hedefimize ulaşmış olacağız. Hilvan'a hayırlı ve uğurlu olsun".