Hilvan’ın Yeni Yüzü

Daha önce eskiyen ve kullanılamaz hale gelen belediyeye ait otel ve alt kısımdaki işyerleri yenilendi.

Hilvan belediyesine ait olan İnönü Caddesi üzerindeki belediye otelinin yenilenen binası yakında hizmet vermeye başlayacak. Altında toplam 5 işyeri bulunan eski otel binasının ihtiyaca cevap vermemesi ve zamanla betonarme yapının deforme olması sebebiyle geçtiğimiz aylarda yıkılmış ve yeniden inşaatına başlanmıştı.

Yeniden yapılandırılan otel ve işyerleri günümüz şartlarına göre modern bir şekilde dizayn edildi. Yeniden yapılandırılan binanın ikinci katında otel, diğer katlarında çok amaçlı konferansa salonu, nikâh salonu bulunuyor. Yapım aşamasında bulunan en üst katında çelik konstrüksiyon ile yükselecek binada kafeterya da bulunuyor.

Yeni ve modern yapı içindeki otel odaların içinde duş ve lavabo bulunuyor. İç dekorasyon çalışmaları devam eden bina önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.