Yeni Garajımıza Kavuştuk

Belediye tarafından bir süre önce yeni inşa edilen garaj ve atölye hizmete girdi.

Belediyeye ait araç ve iş makinelerinin yerleştirileceği yeni garaj ve aynı zamanda imalat ve tamirat atölyesi olarak faaliyet gösterecek olan yeni tesis alanı hizmete girdi.

Daha önce belediye hizmet binasının arka kısmında bulunan ancak yenilenen araç ve ekipmana yetersiz kalan atölye ve garaj Toprak Mahsulleri Ofisi arsasına ait 5 dönümlük yer üzerinde tesis edilen yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Eski yerleşkenin yetersiz kalması nedeniyle yeni alana ihtiyaç duyulduğunu söyleyen belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın girişimleri sonucunda Toprak Mahsulleri Ofisinden 5 bin metrekare arazi tahsis edildi. Yapımına kısa bir süre önce başlanan garajın inşaat kısmı bittikten sonra kullanım alanı kilitli taş ile döşenerek faaliyete sokuldu.

Çalışma ile ilgili olarak konuşan belediye başkanı Aslan Ali Bayık " Bilindiği üzere eski garajımız hizmet binamızın arka kısmında yer alıyordu. Görevi devraldığımız zaman garaj olarak kullanılan alan araçlarımız için oldukça büyüktü. Ancak belediyenin yeterli derecede araç ve iş makinesi ekipmanı bulunmuyordu. Daha iyi hizmet verebilmek için gerekli derecede ihtiyaç duyulan ekipmanımızı tamamlayınca kullanım alanı yetersiz kaldı. Araçların dışında bir de imal ve tamirat atölyemiz bulunmaktaydı. İkisi bir arada hem işleri güçleştiriyordu hem de yetersiz geliyordu. İlgili resmi kurumlarla yazışmalarımız neticesinde şimdilik 5 bin metrekare alanı Toprak Mahsulleri Ofisinden aldık. Kısa bir süre önce inşaatına başladığımız atölyemiz şuan geniş bir alan üzerinde hizmet vermektedir. Böylelikle belediyemizde ilgili alanda çalışan personelimiz ve araçlarımız daha iyi bir şekilde hizmet verecektir. Hayırlı ve uğurlu olsun"dedi.