AK Gençlik ve AK Kadınlardan Yardım Seferberliği

Komşu Suriye'de yaşanan iç karışıklıklardan dolayı Türkiye'ye sığınan ve Akçakale ile Ceylanpınar ilçelerindeki kamplarda yaşayan savaş mağduru Suriyeliler için başlatılan yardım kampanyası Hilvan'da büyük ilgi gördü.

Kısa bir süre önce Hilvan Belediyesi tarafından başlatılan Suriyeli Kardeşlerimize Yardım Kampanyasında gerek Hilvan halkı ve gerekse de ilçedeki iktidar partinin gençlik ve kadın kolları büyük destek verdi.

Savaş mağduru Suriyeler için Hilvan Belediyesi önünde kurulan yardım standına en büyük destek AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kollarından geldi. AK Partinin Hilvan Gençlik Kolları Başkanı Ali Doğruyol ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sultan Can mahallelerde yardım kampanyasını anlatıp kışlık giyecek, ev tekstili, ilaç ve mutfak araç gereci topladılar. Yardım için seferber olan diğer parti teşkilat üyeleri de topladıkları yardımları koliler halinde Hilvan Belediyesinin önündeki standa teslim etti. Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, duyarlılıklarından dolayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sultan Can ve Geçlik Kolları Başkanı Ali Doğruyol ile destek veren partililere teşekkür etti.