Bayık ve Sezer Halkla Kucaklaştı

Bayram nedeniyle Atatürk parkında düzenlenen bayramlaşmada Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer Hilvanlılarla kucaklaştı

Ramazan Bayramı nedeniyle Atatürk parkında düzenlenen bayramlaşmada Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer Hilvanlılarla kucaklaştılar.

Her bayramda halkla bir araya gelen yerel yönetimler ve idare amirleri bu sene bir ilke imza atarak farklı bir bayram kutladılar. Ramazan ve bayramını resmiyetin dışında halkla iç içe omuz omuza ve kucaklaşarak kutlayan Belediye Başkanı Bayık ve Kaymakam Sezer, sivil toplum kuruluşlarının ve mahalle ile köy muhtarlarının katılımıyla yüzlerce Hilvanlı ile bayramlaştılar.

100. Yıl meydanında bulunan Atatürk Parkında yapılan bayram kutlamasında birlik ve beraberlik mesajı verildi, dualar okundu tatlılar ikram edildi. Devletin ve halkın kucaklaşma yeri olduğunu ifade eden Kaymakam Uğur Sezer " Dünyanın hemen hemen her yerinde savaşlar yaşanıp gözyaşları akarken, ülkemizde bayram sevinci yaşanmaktadır. Gerek ekonomisiyle ve gerekse de sosyal yardımlaşma ve paylaşmanın verdiği bu birlik ve beraberliği daha da ileriye götürmemiz gerekir. İnşallah bir daha ki bayrama çocuklarınızla buraya gelir ve hep beraber bayramlaşırız. Temennimiz odur ki; bu meydanlar birliktelikler için bize yetmesin. Bu meydanlara sığmayalım" dedi.

Yapılan bayramlaşmada kalabalığa konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise yine birlik ve beraberliğin altını çizerek " Bayramlar bizim olduğu gibi bütün İslam âleminin ortak duygusu ve inancıdır. Bir yerlere gelmek istiyorsak, gerek ilçemizin ve gerekse de ülkemizin refah seviyesini arttırmak, istiyorsak birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Bunu sağlamak hepimizin elindedir".

Sayın başbakanımızın dediği gibi hepimiz hizmetkârız Belediye, kaymakamlık, emniyet ve diğer kurumlar halk için vardır. Sizlere hizmet etmek için vardır ve gayemiz bu çabalarımız bu yöndedir. Hepinizin bayramını kutlar hayırlara vesile olsun diliyorum" dedi.

Atatürk parkında yapılan bayramlaşmanın ardından Hilvan Jandarma Bölük Komutanlığına geçen Bayık ve Sezer burada vatani görevini yapan er ve erbaşlarla bayramlaşıp sohbet ettiler. İlçe emniyet müdürü ve jandarma bölük komutanıyla askerlerin bayramını kutladıktan sonra ilçe emniyet müdürlüğüne geçerek polis teşkilatının da bayramını kutladılar. İlçenin idari amirleri son olarak şehit ailelerini ziyaret ettiler.