Her Gün 300 Kişiye İftar Yemeği Veriliyor

Hilvan belediyesi tarafından organize edilen ve Şanlıurfa eski milletvekili olan hayırsever işadamı olan M. Faruk Bayrak'ın finanse ettiği geleneksel iftar yemeğinde her gün 300 kişiye yemek veriliyor.

100. Yıl meydanında bulunan Atatürk Parkında verilen iftar yemeğine Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer ve kurum idare amirlerinin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Kuran-ı Kerimden surelerin ve ilahilerin huşu içinde okunduğu geleneksel iftar yemeği hazırlıklarını Hilvan Belediyesi personeli günlük nöbetleşe olarak yapıyor.

Zengin fakir demeden her kesimden vatandaşın ilgi gösterdiği e katıldığı Hilvan Belediyesi Geleneksel İftar Yemeğinde, yemek almak ve düzeni sağlamak amacıyla sıra yapanlara belediye başkanı Aslan Ali Bayık ve kaymakam Uğur Sezer kendi elleriyle yemek dağıtımını gerçekleştiriyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve her günü ayrı bir heyecanla hazırlığı yapılan bereketli sofrada pirinç pilavı, bulgur pilavı, türlü, çorba, tatlı ve su ikram ediliyor.