Hilvan'da İftar Zamanı

Hilvan Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeğine her gün yüzlerce kişi katılıyor.

İftar hazırlığı belediye personeli tarafından saatler öncesinden büyük bir heyecanla başlayıp yemek bitimine kadar devam ediyor.

100. Yıl Atatürk Parkında düzenlenen iftar yemeğinin sponsorluğunu olarak Şanlıurfa eski Milletvekili M. Faruk Bayrak üstlendi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, mübarek Ramazan ayıyla ilgili yayınladığı mesajda şöyle konuştu. " Rahmet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayı, Hilvanlı hemşerilerime ve bütün İslam âlemine hayırlı ve uğurlu olsun. Ramazan ayı kalplerin Allah'a yöneldiği bir aydır. Bu mübarek ayın bütün dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.