Güvercin Kurtarma Operasyonu

Konduğu çatıda ayaklarına kablo dolanan yabani güvercin itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde PTT ve Telekom'un ortaklaşa olarak kullandığı binanın çatısına konan yaban güvercininin ayaklarına kablo dolanınca uçamadı. Ayakları kabloya dolandığı için baş aşağı havada asılı kalan güvercinin yardımına Hilvan Belediyesi İtfaiye erleri yetişti. Yangın merdiveni yardımıyla binanın çatı kısmına çıkan itfaiye eri binanın üzerindeki Telekom uydu alıcılarının bulunduğu yerde ayaklarından asılı kalan güvercini kurtardı. Ayaklarına kablo dolanan güvercin itfaiye erinin kurtarma operasyonundan sonra yeniden kanat çırparak özgürlüğüne ulaştı.