Başkan Bayık vatandaşın sorunlarını dinliyor

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Halk Günü’nde vatandaşların sorun ve isteklerini dinlemeye devam ediyor.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali  Bayık vatandaşların dileklerini yerine getirmek için haftanın belirli günlerinde halkı makamında ağırlıyor. Gönül Belediyeciliği ile halkı makamında ağırlayan Başkan Bayık  vatandaşları birinci ağızdan dinleyip sorunlarını çözüme kavuşturmak için ilgili daire amirlerine talimat veriyor.

Genç, yaşlı ayrımı yapmadan sorunlarını iletmek üzere Belediyede ziyaretinde bulunan vatandaşlarla  birebir görüşen Başkan Bayık yaptığı yazılı açıklamada ‘Gönül Belediyeciliği ile her fırsatta halkımızla bir araya gelip, sorun, şikayet ve dileklerini birinci ağızdan dinleyip sorunlarının çözümü için imkanlar dahilinde ilgili birimlerimize talimat veriyoruz. Sadece Belediyede değil mahalle ve esnaf gezilerimizde de halkımızla bir araya gelmekteyiz. İlçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan alt ve üst yapı çalışmaları başta olmak üzere ilçemizin kalkınması ve halkımızın daha iyi imkânlarda yaşamını sürdürebilmesi için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmekteler. Halkımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz’ ifadelerini kullandı.