Hilvan’da  stabilize yol çalışmaları devam ediyor

Hilvan’da stabilize yol çalışmaları devam ediyor

Hilvan’da stabilize yol çalışmaları programlı bir şekilde devam ediyor.

Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan stabilize yol yapım çalışmaları ulaşım sorunu yaşayan vatandaşları memnun etti.

Ulaşımı geliştirme çalışmaları kapsamında Bağlar Mahallesi'nde çalışmaları yürüten Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları ve vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak ulaşım sorunlarını çözüyor.

Her geçen gün gelişen ve nüfus’un giderek arttığı Bağlar Mahallesi'nde, üst yapı yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, "2021 yılı çalışma programı kapsamında mevsimsel şartlardan dolayı ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla ilgili yerlerde inceleme yaptıktan sonra yeni yol açma ve stabilize yol yapım çalışmalarını başlattık. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek ve vatandaşlarımızın daha modern daha güvenli imkanlarda ulaşım sağlayabilmesi için çalışmalarımız ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan programlı bir şekilde devam edecek’ sözlerine yer verdi.