Başkan Bayık, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bayık, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi ‘Demokrasinin ayrılmaz bir parçası olan, kişinin hak ve hürriyetine saygı gösteren, zor şartlar altında dahi mesleğini en iyi şekilde icra edip kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirilmesinde aktif rol alan gazetecilik mesleği, toplumsal sorunların çözümünde halkın sesi ve kulağı olmuştur. Bu nedenle; mesleğini ilkeli bir şekilde yerine getiren, ülkemizde ve uluslararası alandaki gelişmeleri halka tarafsız bir şekilde ulaştıran tüm gazetecilerin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, başarılar dilerim' dedi.