Başkan Bayık Çiftçi Sorunlarını Tarım Bakanlığına İletti

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ile bir araya gelerek parsel verim düşüklüğü ile olarak Şanlıurfalı çiftçilerin yaşadıkları sorunları dile getirdi.

Şanlıurfalı çiftçilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için her türlü gayreti göstereceğini ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Çiftçilerimizin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Ankara’da Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ile bir araya geldik. Şanlıurfalı çiftçilerin mercimek ve nohutta Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)’ye yansıyan verim düşüklüğü başta olmak üzere birçok konuda kendisiyle görüşme sağladık. Acil olan bu sorunun çözümü noktasında destek olacaklarını dile getirdiler.  Çiftçilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için yapmış olduğum ziyarette göstermiş olduğu ilgiden dolayı Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’a teşekkür ediyorum’ dedi.