Bütün testleri biten doğalgaz  çalışmalarının asfalt yama çalışmaları başladı

Bütün testleri biten doğalgaz çalışmalarının asfalt yama çalışmaları başladı

Hilvan’da bütün testleri biten doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarının ardından  asfalt yama çalışmalarına başlandı.

İlçe genelinde mevsimsel şartlardan dolayı hasar gören yolların bakım ve onarımını sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, doğalgaz altyapı çalışmalarının bittiği alanlarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile koordineli bir şekilde yol asfalt yama çalışmalarına başladı.

İlçedeki trafik konforunu artırmak amacıyla yol, cadde ve sokaklarda devam eden yol iyileştirme çalışmaları ile ilgili yazlı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘İlçemizde yapımı tamamlanan alt yapı çalışmaları ve mevsimsel şartlardan dolayı hasar gören yollar araç kullanıcılarına zor anlar yaşatıyordu. Bu nedenle vatandaşlarımızın daha modern ve daha iyi şartlarda ulaşım sağlayabilmesi için ilçenin birçok noktasında yol iyileştirme çalışmalarını tamamladıktan sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde doğalgaz şebeke hattı döşeme çalışmalarının yapıldığı güzergâhlarda asfalt yama çalışmalarına başladık. Halkımızın memnuniyeti ve ilçemizin kalkınması için var gücümüzle çalışıp vatandaşlarımızın bütün sıkıntılarını ortadan kaldıracağız’ ifadelerine yer verdi.