Hilvan’da Cumhuriyet kutlamaları çelenk sunumuyla başladı

Hilvan’da Cumhuriyet Bayramının 97. Yıl Dönümü kutlamaları Hilvan Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Büstüne çelenk sunma programıyla başladı.

Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi çelenklerinin bırakıldığı törene Hilvan Kaymakamlığının çelengini Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan Hilvan Belediyesinin çelengi ise Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık tarafından bırakıldı.

Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Akşit, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Kurum Amirleri, STK’lar, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra sona erdi.