Hilvan’da cadde ve sokaklar gece gündüz yıkandı

Hilvan’da cadde, sokak ve mahalleler Korona Virüs tehlikesine karşı tazyikli suyla yıkandı.

Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından halkın ortak kullanım alanları başta olmak üzere işlek caddeler, okul girişleri, kaldırımlar, mahalleler ve sokaklar önce temizlendi sonra tazyikli suyla yıkandı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden temizleme ve yıkama çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü ‘Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alarak insan hayatını tehdit  eden Korona Virüs salgınına karşı vatandaşlarımızı korumak ve daha temiz daha yaşanılabilir bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için hijyen çalışmalarımız programlı bir şekilde devam ediyor. Özellikle salgın ile mücadelede gösterdiğimiz özverili çalışmalar sonucu ilçemizde artan vaka sayısı  azalma gösterdi. İlçemizdeki Korona Virüs vakalarının son bulması için yaptığımız çalışmaların yanında halkımızın da maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmesi gerekiyor’ açıklamasında bulundu.