Hilvan’da yeni çöp konteynerlerinin dağıtımı yapılıyor

Hilvan’da kullanımdan düşen çöp konteynırlarının yerine yenileri yerleştiriliyor.

Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü(IOM) ve Hilvan Belediyesi iş birliği ile 300  adet çöp konteyneri ilçenin cadde, mahalle ve sokaklarında   dağıtılmaya başlandı.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde temizlik ihtiyacının da arttığını belirten Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü(IOM) ve Hilvan Belediyesi iş birliği ile ilçemizin temizlik ihtiyacının giderilmesi  amacıyla tahrip olmuş çöp konteynırlarının yerine yenilerini yerleştirmeye başladık. Yeni konteynırlarımızı ihtiyaç duyulan mahalle, sokak, cadde ve eğitim alanlarına yerleştirdikten sonra eskiyen  konteynırlarında bakım ve onarımını yapıyoruz. Bütün çabamız vatandaşlarımızın daha sağlıklı daha hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi içindir. ‘Tertemiz bir dünya, tertemiz bir Hilvan’ anlayışıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek’ açıklamasında bulundu.