Hilvan Belediyesi parklarda yeni çocuk oyun grupları kurdu

Hilvan Belediyesi parklarda yeni çocuk oyun grupları kurma çalışmalarına devam ediyor.

Fiziki yetersizliği bulunan parklarda çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Hilvan     Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni çocuk oyun grupları ve yeni bank yerleştirme çalışmalarına başladı.

Merkez ve kırsal mahallelerdeki parklara daha estetik bir görünüm kazandırmak ve sosyal projeler ile vatandaşlara hizmet vermeye devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü devam eden çalışmalar ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada ‘İlçe merkezindeki bütün parklarda çocukların daha güvenli bir şekilde oynayıp fiziki gelişimlerine katkıda bulunmaları için yeni çocuk oyun grupları kurma çalışmaları başlattık. Çalışmalarımız sadece çocuk oyun grupları ile sınırlı değil, ilçe halkına daha kaliteli hizmet vermek, vatandaşlarımızın özellikle ilkbahar ve yaz mevsiminde güzel havanında etkisiyle daha sağlıklı vakit geçirebilmesi için park ve yeşil alanlarımızı yeni bank ve kamelyalarla donattık. Çalışmalarımızda her zaman bize destek olan Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’a teşekkür ediyoruz’ ifadelerine yer verdi.