Hilvan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl Dönümü kutlamaları Hilvan’da Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk bırakma programıyla başladı.

Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi çelenklerinin bırakıldığı törene Hilvan Kaymakamlığının çelengi Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Hilvan Belediyesinin çelengi ise Belediye Başkan Vekili Derviş Çiçek tarafından bırakıldı.

Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkan Vekili Derviş Çiçek, Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, Siyasi Parti Başkanları, Kurum Amirleri ve STK Başkanlarının katıldığı program saygı duruşu, istiklal marşı ve Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Can Kebbet tarafından günün anlam ve önemine değinen konuşmanın ardından son buldu.