Başkan Bayık'tan İnsani Yardım Kuruluşuna Teşekkür Etti

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan'da ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan İnsani Yardım Kuruluşu 'Concern Worldwide' nin Şanlıurfa temsilciliğine teşekkür etti.

İnsani Yardım Kuruluşu 'Concern Worldwide' Şanlıurfa Valiliği aracılığı ile kısa bir süre önce Hilvan'daki ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu. Ailelere 300 TL alışveriş kartı veren kuruluş temsilcileri, yapılan yardımların ardından Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı ziyarette bulundu. Hilvan'daki ihtiyaç sahibi aileler ile ilgili görüş alış verişinde bulunan 'Concern Worldwide' Şanlıurfa Temsilcileri , İbrahim Kurt ve Mustafa Niyazi Korkutata, alışveriş kartlarının dağıtımında destek sağlayan Başkan Bayık'a teşekkür ederek plaket sundular.

Şanlıurfa valili aracılığı ile Hilvan'daki ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlayan İnsani Yardım Kuruluşu 'Concern Worldwide' Şanlıurfa temsilcilerine plaket takdim ederek 'İnsani Yardım Kuruluşu Hilvan'da birçok aileye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla alışveriş kartı vermiştir. Bu yardımın sağlanmasında önemli rol oynayan Şanlıurfa Valiliği'mize ve yardım kuruluşuna şükranlarımı sunuyorum' dedi.