Hilvan Belediyesi gece mesaisine devam ediyor

Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler üst yapı yol çalışmalarına iftar sonrası devam ediyor.

Ramazan ayının gelmesi ve havaların ısınmaya başlaması ile birlikte  vatandaşların ulaşım sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalarına iftar sonrası devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bağlar Mahallesi 796’ncı Sokak’ta mevsimsel şartlardan dolayı hasar gören yol ve kaldırımların bakım ve onarımını tamamladıktan sonra Ağveren Kırsal Mahallesinde üst yapı yol çalışmalarına devam etti.

Merkez ve kırsal mahallelerde  yol iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen ve devam eden çalışmalarla ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘2020 çalışma programı kapsamında vatandaşlarımızın ulaşım sorununu ortadan kaldırmak için yol iyileştirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ilçe merkezinde hasar gördüğü tespit edilen cadde ve kaldırımların bakım ve onarımını tamamladıktan sonra Ağveren Kırsal Mahallesindeki yol ve sokakları kilitli parke taşı ile döşeme çalışmalarına başladı. Vatandaşlarımızın huzur ve refahı bizim için çok önemli. Toz ve çamurdan arındırılmamış mahalle, cadde ve sokak kalmayana kadar çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek’ sözlerine yer verdi.